Om forsamlingshuset

Vindeby Forsamlingshus har senest gennemgået en større indvendig istandsættelse – og alle lokaler fremstår lyse og behagelige at opholde sig i.

Vi synes selv, at rammerne er i orden for at afholde et festligt arrangement på op til 55-60 personer – det være sig et møde, en konfirmationsfest, bryllup, fødselsdag m.v.

Foran forsamlingshuset forefindes en pæn stor parkeringsplads.

Busstoppested lige uden for forsamlingshuset.

Ud- og aflevering af nøgle

Hvor og hvornår skal du aftale med husets vicevært Anders Pedersen, Højagervej 50, Vindeby, 4913 Horslunde / mobil: +45 21 84 45 42 / vicevaert@vindebyonsevigborgerforening.dk

Udlejning og afregning sker via

Kasserer Yvonne Bruun, Solrød Strandvej 76, 3. 0002, 2680 Solrød Strand / mobil: +45 27 25 80 60 / mail: kasserer@vindebyonsevigborgerforening.dk

I forsamlingshuset forefindes

To sale, adskilt af stor skydedør

Toiletter. På toiletterne er der dispenser fyldt op med sæbe og affaldsspande med poser i. Desuden er der papirdispenser til hænderne, så I ikke behøver håndklæder.

Sprit til håndhygiejne. Der står en rustfri stål spritdispenser i gangen, som er fyldt op.

Garderobe

Serveringskøkken med 2 komfurer, 2 køle/fryseskabe, opvaskemaskine, gryder, pander, knive, kaffemaskiner, el-kedel m.v.

To store rulleborde samt en skænk, der fungerer som bar

Komplet service til 60 personer samt lysestager, termokander, skåle, fade. Til borddækningen forefindes der 8 stk. 3-armede lysestager og 2 stk. 5-armede lysestager.

16 borde (rektangulære: 80 x 120 cm) og 70 stole med lyse hynder

WiFi. Der er mulighed for at benytte vores trådløse net, dette skal aftales med viceværten inden lejens påbegyndelse.

Følgende skal du selv medbringe

Sukker / Sødetabletter / fløde

Kaffe / Kaffefiltre / Te

Stearinlys / Fyrfadslys

Duge (min. 120 x 160 cm passer til enkelt borde) og servietter

Toiletpapir / Køkkenrulle

Stanniol / Vitawrap

Store og små skraldeposer

Viskestykker / Karklude

Opvaskemiddel / Skuresvampe

Borddækning og pyntning

Lejer er selv ansvarlig for at borde og stole bliver stillet op og ryddet væk efter endt brug

Du er velkommen til at pynte op – det er jo en fest! Men husk venligst på følgende:

Ingen skruer, søm eller tape i loft eller vægge

Vær forsigtig med gardinerne! Knappe- og sikkerhedsnåle kan i uheldige tilfælde give store huller i stoffet

Oprydning / Rengøring

Huset er rengjort ved lejemålets start

Alle lokaler skal efterlades som overdraget

Gulve skal fejes

Komfurer og køleskabe skal rengøres. Ligeledes opvaskemaskinen og køkkenbord/vask

Affaldsposer anbringes i containeren uden for køkkenet

God fornøjelse med lejemålet!