• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Møde om: Høring af Idéoplæg til Solcelleanlæg ved Tjørneby II

7. september 2020 kl: 19:00 - 21:00

En samlet bestyrelse for VOB anser det som så stort et emne, at vi ikke kan komme med et høringssvar på vegne af alle medlemmerne. Derfor åbner vi Vindeby Forsamlingshus, så borgere i området kan diskutere: Høring af Idéoplæg til Solcelleanlæg ved Tjørneby II.

Læs om høringen og idéoplæg på Lolland Kommunes hjemmeside

Vi mødes mandag 7. september kl. 19:00, hvor vores formand, Jens Christiansen vil indlede mødet med en kort orientering om formål og form. Formanden vil herefter fungere som dirigent for mødet. VOB foreslår, at der derefter vælges en/flere repræsentanter blandt de fremmødte. De pågældende får til opgave at indsamle synspunkter til høringssvar, formulere breve og indsende dem til kommunen. Derefter er ordet frit.

Alle er velkomne, også ikke-medlemmer, så ”prik” gerne til din nabo/genbo m.fl.

Vi tager forholdsregler mht. afstand, håndsprit og antal af fremmødte, kom derfor i god tid.

Vel mødt.

På bestyrerens vegne